התנפחות בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

11/06/2010 | 07:49 | מאת: רמי

אתמול בערב לקחתי כדור אדקס ושתיתי אותו עם קצת שמפניה שהיה זמין בבר החתונה שבה הייתי. לאחר כשעה התחלתי לחוש גרודים חזקים בכף היד. ברוב טפשותי חשבתי שחיטוי היד עם ויסקי יעזור. שטפתי את הידיים עם וויסקי. לטחר בחצי שעה נוספת התחלתי להרגיש גרודים חזקים בכל חלקי הראש ושחושת נפיחויות בכל חלקי הראש. לאחר כשעה נוספת התחלתי להרגיש התנפחות בכל אזורי השפתיים. הבוקר התעוררתי עם שפתיים יותר נפוחות. מה לעשות?

כנראה פתחת תגובה אלרגית לתרופה . יש לפנות לרופא המשפחה בכדי לקבל טיפול בגלל נפיחות בשפתיים וגירודים בגוף .

מנהלי פורום רפואה דחופה