תוצאות חריגות בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/07/2007 | 10:32 | מאת: אבי

שלום, רציתי לברר מה משמעות החריגות הבאות בבדיקת דם: 10.60 לעומת גבול עליון 10.40בתוצאת CALCIUM SERUM 6.07 במקום גבול עליון 6 בתוצאת RBC 26.00 לעומת גבול תחתון 27.00 בתוצאת MCH יתר התוצאות הם בגבול הנורמה תודה ויום טוב....

קיימת סטייה בבדיקות המעבדה .סטייה זו עלולה להיות עדיין בגדר הנורמה . בבדיקות אלה לא נראה שקיימות בדיקות חריגות ,אבל הייתי חוזר על בדיקת רמת סידן בדם כעבור שלושה חודשים כבדיקת מעקב בלבד .

מנהלי פורום רפואה דחופה