חום המלווה ברעידות אחת לכמה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/05/2010 | 22:52 | מאת: דנה

שלום רב. בעלי בן 29, הייתי רוצה לדעת האם יש קשר בין חום המופיע אצלו באופן שכיח, המלווה ברעידות בלתי פוסקות (המפסיקות לאחר שתיית תה בהמלצת אחות, ולאחר מכן החום גוף עולה ל 38 מעלות) לכאבי בטן המלווים בשלשולים בעיקר בבוקר. חשוב לי לציין כי בעבר אבחנו אצלו דלקת בוושת דרגה 2 ומאז הוא מטופל בלנטון, פעם אחת ביום בבוקר. כמו כן הוא סובל מתסמונת המעי הרגיז. ע"פ הבדיקות האחרונות שלו יש לו סוכר גבוה וגם כולסטרול, אם כי הדבר לא חדש והתחיל עוד מגיל הילדות. למרות שהוא משתדל לשמור ולא לאכול מאכלים עטירי כולסטרול. מקווה מאוד למצוא מענה שיוביל אותנו לרופא המתאים משום שרופאת המשפחה אינה נותנת מענה הולם אף פעם ותמיד היא מציינת שזה שום דבר.

הכתובת היא רופא המשפחה . יש לבצע מדידות חום פעמיים ליום למשך עשרה ימים ולגשת עם זה לרופא המשפחה .אם אכן ישנו חום או עליות חום לסירוגין יש לבצע בירור מקיף ולשקול אפילו אשפוז!

מנהלי פורום רפואה דחופה