פחד מגידול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/02/2010 | 21:11 | מאת: אלי

שלום אני בן 36 ולפני כחודשיים קבלתי מכות בראש, בקרקפת. מאז יש לי כאבים מדי פעם אם בקור או אם אני מוטרד או עצבני. הכאב הוא כאב נסבל אבל בגלל המקום וסוג הכאב אני מפחד. יש לי כמה שאלות ה1 למה זה כואב בקור? והאם חודשיים לא מספיקות להיעלמות הכאב? היש סיכוי שבעתיד יתפתח גידול באיזור המכה? או האם סיבה לפחד?

אתה מדבר על חבלת ראש מזה חודשיים .ממשיך להתלונן לסירוגין על כאבי ראש . האם נבדקת על ידי נוירולוג .האם בוצע CT מח ..........

מנהלי פורום רפואה דחופה