כאב חד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/02/2010 | 23:20 | מאת: רוני

שלום וברכה.. אני בן33 בריא בדרך כלל.. בליל הסילווסטר יצאתי מהעסק שלי ועברתי ניסיון לשוד שבמהלכו קיבלתי מכות בראש [אגרןפים] לאחר 20 דק אישתי אמרה לי לשים קרח במקום שכאב לי,[הייתה לי בליטה נפוחה] ושמתי.[בראש למעלה לא בפנים ולא בצד אלא ממש בתחילת הראש היכן שיש שיער..]עברו יומיים ומאז יש לי כאבים חדים באיזור המכה.[בעיקר אם קר מאוד..] אישתי מפחדת שבאיזור המכה יחול להתפתח סרטן בעתיד! האם אמת בדבריה?? אציין שלא איבדתי הכרה לא ירד לי דם ולא סחרחוחת..לא בזמן המכה ולא לאחר מכן..יש לי כאבים חדים באזור המכה בעוקר בקור אבל לאו דווקא. יש קשר לסרטן?? והאם צריך לפחד מהכאב בגלל שזה בראש?? אודה על תשובתכם.. בתודה מראש רוני.

יש להיבדק על ידי רופא נוירולוג ולשקול ביצוע ct מח בגלל המשך הכאבים והמכה החזקה .........

מנהלי פורום רפואה דחופה