נשיכת סנאי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/01/2010 | 09:06 | מאת: אלכסה

היום בערב ננשכתי ע''י סנאי ב- Central Park בניו יורק. האם עלי לקבל זריקות/טיפול נגד כלבת? ואם כן, האם הטיפול עלול לסכן הריון? נ.ב. אני תושבת ישראל, הנמצאת כרגע בטיול.

בקר טוב חייבים לקבל זריקת טיטנוס אם לא קבלת . במקביל חייבים לגשת ללשכת הבריאות לצורך החלטה לגבי מתן חיסונים לכלבת .

10/01/2010 | 09:23 | מאת: אלכסה

תודה על התגובה ניגשתי למוקד חירום בארה''ב וקיבלתי זריקת טטנוס. הסתבר שלא צריך חיסון לכלבת כי סנאים לא מעבירים אותה (לא כי לא יכולים, אך לא ידוע אף מקרה אחד כזה).

מנהלי פורום רפואה דחופה