התנתקות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/10/2009 | 17:37 | מאת: זז

שלום, אני בת 40. ילדתי את ילדי בגיל מאוחר (36, 39) בעזרת טיפולי הפרייה רבים.... בתקופה האחרונה אני נתקפת בחרדה בזמן נהיגה המאופיינת ע"י תחושה של התנתקות מהגוף. אני בקושי מצליחה לנהוג את האוטו לצידי הכביש, יש לי רעד בידיים ודפיקות לב חזקות. הגעתי למצב בו אני מבקשת מבעלי להסיע אותי למקומות שונים (הלא שיגרתיים בתחומי עבודתי-יש מקומות שאין לי בעיה לנהוג אליהם) בבדיקות שעשיתי לא היו תוצאות חריגות והרופא הפנה אותי לנוירולוג ברצוני לציין כי בהריון השני רמת הסוכר היתה HIPOGLIKEMIA

ההפנייה לנוירולוג לאחר ביצוע בירור ראשוני כולל בדיקות דם כלליות ותיפקודי בלוטת התריס היא מצויינת ומשם ממשיכים בבירור וטיפול .

מנהלי פורום רפואה דחופה