מיקרודנטין ואי קולי עקשן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/09/2009 | 18:12 | מאת: ליה

מדוע רופא אחד ממליץ 3 פעמים מיקרודנטין למשך 7 ימים ורופא אחר ממליץ 4 פעמים,אייך יתכן שקיבלתי 3 פעמים ביום למשך שבועיים ולא עבר לי החיידק וקיבלתי לאחר מכן זינט 2 ביום ולא עבר וקיבלתי שוב פעם זינט ולא עבר ועכשיו פעם רביעית..והפעם נותן לי הרופא שוב מיקרודנטין 3 פעמים.21 כדורים. פניתי לאורולוג והוא אמר 4 פעמים, מה לעשות? החלטתי אם כך לקחת 4 פעמים ביום מה שלא לקחתי לפני כן, אבל בעייה למשך כמה ימים שכחתי לשאול????אולי תוכל לאמר לי מה מומלץ ? תודה לכם ...

מיקרודנטין ניתן לקחת בין שבוע לעשרה ימים . יש לעקוב אחרי תיפקודי כבד-כליה וכן לבצע U.S כליות ודרכי שתן .כמובן המשך מעקב אורולוגי .

מנהלי פורום רפואה דחופה