מסמר ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/08/2009 | 13:37 | מאת: מיכל

שלום, אתמול נכנס לי מסמר לרגל, אבל לא עמוק במיוחד. עדיין כואב לי קצת לדרוך על זה. כדאי לעשות חיסון טטנוס (עשיתי לפני כ6 שנים), או/ו לשים יוד? תודה !

בקר טוב דקירה על ידי מסמר לא תלויה בעומק ובמידת הפגיעה .כל מצב מחייב מתן חיסון נגד טטנוס. עברו יותר מ-5 שנים זה הזמן לקבל . אם המקום מתנפח או הופך להיות אדום יש להיבדק בחשד לזיהום משני .

23/04/2013 | 22:05 | מאת: אנונימי

גם לי נכנס מסמר לרגל טיפלתי בזה מייד אחרי שזה קרה ואין שום בעיה אז עדיין צריך להתחסן???

מנהלי פורום רפואה דחופה