חום ממושך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/07/2009 | 20:09 | מאת: רונית

יש לי חום 37.4 - 37 כמעט חודשיים כאשר כל בדיקות הדם ששלחו אותי יצאו תקינות וכמו כן צילומי חזה ואולטרא סאונד בטן, יש לציין כי עברתי גרדה לפני כשלושה שבועות עקב הריון לא תקין, האם יתכן כי החום נובע בגלל ההריון שהיה? האם צריך לחכות עד המחזור שיגיע כדי לראות אם החום יורד או כדאי להמשיך את הברור כבר עכשיו? ואם כן אילו בדיקות צריך עוד לעשות? עזרו לי בבקשה כי אני כבר מותשת וחרדה.

אין את גילך .אבל לפי הגרידה את צעירה .. חום תת פיברילי ממושך יותר משלוש שבועות מחייב בירור . עברת בירור טוב . אני בעד המשך בירור בקהילה\אישפוז.

מנהלי פורום רפואה דחופה