עקיצת קרציות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/07/2009 | 17:56 | מאת: סלעית

שלום רב. לפני בדיוק שבועיים נעקצה ביתי בת שנה ורבע מכ-10 קרציות. הן כנראה היו מוצמדות אליה כל הלילה ובבוקר גילינו אותן. הסרנו אותן בזהירות, שוחחנו עם רופא והוא אמר לשים לב אם יש חום. מאתמול לביתי יש חום שאינו מלווה כרגע בשום תסמין אחר הנראה לעין. האם עלי לדאוג? מה לעשות? אשמח לתשובה בדחיפות. תודה רבה.

החשד הקיים הוא התפתחות קדחת הבהרות .אם ישנו חום אפילו ללא פריחה כדאי לבצע בדיקת דם שהיא עלולה לכוון לאיבחון .

מנהלי פורום רפואה דחופה