קשיי נשימה-דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/06/2007 | 15:37 | מאת: שרון

בתי בת 18 מתלוננת על כך שיש לה כבר יותר מחודש קשיי כאילו חסר לה חמצן והיא צריכה לקחת נשימות עמוקות. בנוסף לכך היא טוענת שיש תקופות שזה בא יחד עם כאבים בחזה המקרינים לגב. שמעתי שתופעה כזאת יכולה להיות בגלל תקופה של לחץ האם זה אכן יכול להמשך כל כך הרבה זמן בגלל לחץ או שיש סיבה אחרת? חיבת לציין שיש לה מחסור בברזל והיא מקבלת כדורי ברזל. אשמח אם טענו בהקדם מה עליינו לעשות. תודה.

לפי הגיל והתופעות יתכן ומדובר בלחץ . בכל זאת יש מקום לברר .ספירת דם -תיפקוד בלוטת מגן והערכה כללית על ידי רופא משפחה .

מנהלי פורום רפואה דחופה