חולשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/07/2009 | 23:17 | מאת: גיא

שלום שמי גיא ואני פונה אליך בתקווה למצוא פטרון לבעייה שלי. אני בן 30 אחרי בדיקות אין סופיות של כל הגוף הרופאים לא מוצאים שום דבר מלבד יתר לחץ דם אבל אני בטוח שזה לא סיבה להרגשה שלי אני לוקח תרופות נגד לחץ דם אבל גם כאשר לא לקחתי לא הרגשתי שינויים בלחץ דם כך שכנראה זה עושה את שלו בשקת הבעייה התחילה פתאום בגיל 23 הרגשתי סחרחורת מאוד חזקה כמעת נפלתי אפילו והיו גם הקאות מייד פניתי לבית חולים ובתח לא מצאו שום דבר. מאז אני סובל בתקופות ממושכות של חולשה כללית עד כדי כך שנראה שכל עיבר בגוף שוקל טונה סחרחורות אי יציבות עייפות כבר מהבוקר והכי מעצבן שינויי מצב רוח וקשיי נשימה עוד דבר מוזר אני מרגיש כעילו אני חיי בעולם אחר כמו מתחת למים נגיד אני יודע שאני יכול לעבוד שעות נוספות ואני רוצה אבל אני בקושי סורד 8 שעות ופעם הייתי כמו סוס ואני רק בן 30 אני גם מתאמן וכשאני עושה ספורט אני מרגיש די טוב רוב האנשים קמים בבוקר שותפים פנים שותים קפה וזהו הם חדשים חזקים ורעננים אני פשות מת אני בקושי מגיע לעבודה כל תנועה בגוף עושה לי הרגשה לא נעימה נמעס לי מזה אני מרגיש שאני עוד מאת אפול בדיכיון הרי זה הורס לי גם את המשפחה כי אני עסוק רק בהרגשה שלי ואין לי כוח לשום דבר אחר וגם אין רצון ואני כל כך רוצה להגיע עוד להרבה דברים בחיים וזה מפריעה לי אנא תנסה לעזור לי תודה רבה טלפון שלי הוא 0523859923

בקר טוב יש לפנות לופא נוירולוג\א.א.גרון קיימת גם מרפאת סחרחורת בבתי חולים שיכולה לעזור לך באיבחון וטיפול .

מנהלי פורום רפואה דחופה