תרומת דם מאדם אנימי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/06/2009 | 15:19 | מאת: בת25

צוהריים טובים היום בבוקר עשיתי בדיקות דם כלליות ( לא סובלת משום מחלה ולא לוקחת תרופות ) ... לפני שעתיים התקשר אילי רופא המשפחה ואמר שהבדיקות יצאו לא בסדר ויש לי אנימיה קשה ( HB=5.5?) ולכן נתן לי הפניה למיון (עדיין לא הלכתי ) ... הבעיה היא שהיום אחרי בדיקות הדם תרמתי דם ... כמה אמור ההימוגלובין לרדת ? האם יש בזה סכנת חיים ? האם יש בעיה שאדחה ההלכה למיון למחר ? תודה

בקר טוב אין לי את גילך בכל זאת אנמיה קשה וגם תרומת דם ... כדאי להיבדק במלר"ד בכדי לעמוד מקרוב על רמת ההימוגלובין ועל איזה סוג של אנמיה מדובר .........

מנהלי פורום רפואה דחופה