טיקים באצבע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/05/2009 | 15:51 | מאת: יעקב

בס"ד לאחרונה אני מרגיש טיקים לפעמים בסנטר ברגליים טיקים בתדירות גבוהה שלא היה לי אף פעם ככה אבל הם עוברים ומהיום התחלתי להרגיש גם בזרת הימנית אני לא יודע עם זה יעבור לי מה אפשר לעשות ???? כדי לעצור אותה היא זזה לי בקצב של כל 2.5 שניות שאני לא רוצה בכך מה אפשר לעשות והאם אני צריך לדאוג לכך נוכח העובדה שהאחרים עוברים לי ?? תודה.

יש לבצע בדיקות דם כלליות כולל רמת סידן בדם .במקביל יש מקום להיבדק על ידי רופא משפחה .

מנהלי פורום רפואה דחופה