שאיפת אבק של נרגילה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/05/2009 | 12:01 | מאת: אור

אתמול הירחתי משהו והיה שמה קצת אפר של גחל של נרגילה האפר ניכנס לי לאף וניכנס עמוק ובאותו רגע הירגשתי כאבי ראש חזקים וקצת שורף כזה לכמה שניות כעבור לילה בבוקר עדיין יש לי קצת כאבי ראש מוזרים כאלה האם זה מסוכן? האם יש ממה לחשוש? האם הכאבים האלה הם סתם והם יחלפו? מה צריך לעשות?

לפי התיאור שלך נחשפתי כנראה לגזים רעילים ביניהם חד תחמוצת הפחמן . הטיפול המיידי להתרחק מהמקום ולצאת לנשום אויר נקי וצח שמכיל כמות טובה של חמצן . תלוי גם אם היית במקום סגור עם עישון נרגילה באופן קבוצתי ..............

מנהלי פורום רפואה דחופה