ביצוע PETCT + כאבים בנרתיק לאחר הקרנות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/04/2009 | 19:32 | מאת: משה

אחותי לאחר ביצוע תהליך של הקרנות באגן (בעבר ביצעה כימוטרפיה ללא הקרנות לאחר הוצאת הרחם) בעקבות סרטן שהחל בצוואר הרחם (בו בוצע הליך הוצאת הרחם) ולאחר מכן אותו סוג סרטן בשחלה ימנית (אשר הוצאה גם כן. 1. אחותי חווה כאבים חדים בנרתיק אשר עפ"י הגדרתה אינה יכולה לעמוד בהם גם עם משככי כאבים האם המצב הינו נורמלי לאחר טיפול הקרנות במיקום המצויין? 2.הרופא המטפל מבקש לבצע שבוע לאחר סיום הטיפול בהקרנות PETCT, האם בעקבות התזמון הקצר, עלולים להתקבל תוצאות מטעות?

מועדים לשמחה כאבים יכולים להיות .אבל בעוצמה כזאת יש לברר . כדאי לשאול את הגיניקואונקולוג לגבאי פתרון ... PETCT בכדי לראת שאין ממצאים נוספים או הישנות וגם גודל הממצאים שהיו קיימים לפני טיפול כימיותירפי והקרנות .

מנהלי פורום רפואה דחופה