אודה לתשובה דחופה - חום ממושך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/03/2009 | 19:46 | מאת: גלי

יש לי חום ממושך למעלה מחודש ימים, כאשר הרופאים מפנים אותי לבדיקות דם כל פעם מחדש. החום בתקופה הזאת נע בין 37 - 37.4. בימים אחרונים הוא כבר התחיל לעלות ל - 37.6. יש לי תור ל - CT בטן רק בעוד שבועיים. האם הגיוני להגיע למיון עם חום כזה? אני כבר מאוד מותשת ולא יודעת ממי לקבל עזרה לפני שאתמוטט.

חום תת פיברילי מחייב בירור מקיף . תמשיכי בירור דרך הרופא המטפל . באם לא תרגישי טוב ואכן יש לך חום תת פיברילי ממושך יותר משבועיים ,ניתן להגיע למיון להשלמת הבירור ולהגיע לאבחנה וטיפול מתאים .

24/11/2018 | 15:15 | מאת: ולדי

יש לי אותו סיפור. חום נמוך וממושך. איך זה נגמר אצלך?

מנהלי פורום רפואה דחופה