כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/03/2009 | 15:45 | מאת: א.א

שלום, פעם בטווח של שבוע שבוע וחצי, מקבלת כאבי בטן עצומים בתחתון,נפיחויות כמו ב"הריון" ואין לי גזים, שאף כדור לא עוזר, זה נמשך כל היום, ולמחרת נרגע.ואני תוהה ממה זה יכול להיות, לפני כשנה עברתי צילום בטן, כליות ואין כלום. מיואשת

הסיבות שונות ורחבות . - אולי מדובר בגזים -חוסר לקטאז-אז תפיחות בטן אחרי שתיית חלב ומוצריו -צליאק-אז תלוי בסוג האוכל -משקל -ממצא ורמזים לתת ספיגה בבדיקות דם -חיידק בקיבה -בכל זאת אם זה בטן תחתונה להשלמת בדיקה על ידי רופא נשים .

מנהלי פורום רפואה דחופה