תחושת זרמים בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/02/2009 | 23:24 | מאת: אבישג

שלום, שמי אבישג בת 29, בריאה בדר’כ ובשבוע האחרון אני חווה תחושה של תזוזה וזרמים בראש, אני לא ממש יודעת לתאר את זה אבל זה לא מלווה בתחושת לחץ או בכאבים, ההרגשה הזו של הזרמים והתזוזה מלוים אותי כמעט במשך היום כולו. מיותר לציין כי אני מאוד מודאגת. קבעתי תור לנוירולוג בשבוע הבא אך כשסיפרתי לאנשים, השיבו לי כי עליי לבדוק את זה כמקרה מאוד דחוף,מיון אפילו. יש לציין כי נטלתי סרוקסט למשך שנתיים, והפסקתי בהדרגתיות מונחית לפני כחודש (חודשיים של ירידה מתונה במינון, וסיום לגמרי עם הכדורים לפני כחודש),האם יש קשר? האם עליי לגשת למיון? אשמח לתגובה בהקדם. תודה רבה,אבישג.

שלום רב! יש להבדק עיי נוירולוג בקופהייח ולבצע בדיקות דם כלליות בתיאום עם רופא המטפל. החלמה מהירה!

מנהלי פורום רפואה דחופה