התעלפויות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/01/2009 | 22:55 | מאת: יניב

יצא לי להתעלף די הרבה פעמים בחיים שלי ועשו לי בדיקות(דם ולב) ולא מצאו כלום אבל בכ"ז יוצא לי כל כמה חודשים כמעט ליתעלף ואני מיד מתיישב ומנסה שיעבור(ופעם בכמה שנים התעלפות גמורה)מה זה יכול להיות?הרופא אמר שזה אולי מהתייבשות או פחד רציני מאד אבל קרו מלא מקרים ששתיתי מספיק לפני זה ושלא היה שום פחד כל שהוא ובכ"ז זה קרה. ומה שעכשיו העלתי את זה -זה בגלל שמקודם(לילה)הלכתי ברחוב ופתאום הרגשתי מוזר וראיתי כמו כתם בראיה ז"א כמו שניכנסים מאור לחושך אז רואים כמו כתם מהאור ככה ראיתי בדרך שראיתי מה מולי אבל עם 2 כתמים כאלה וכך זה המשיך במשך כרבע שעה עד שהגעתי הביתה והתיישבתי ואחרי קצת זמן זה עבר היתי בטוח שאני יתעלף בדרך.. מה זה לעזזאל?

אם ממשיכים להתלונן חייבים לעבור בירור מקיף . יש לפנות לרופא מטפל וכן לבצע בדיקות כלליות כולל בדיקות דם ותיפקודי בלוטת התריס . להפנותך לנוירולוג וקרדיולוג ולקבל החלטה לגבי בירור מקיפ שניתן לשמע מהם .

מנהלי פורום רפואה דחופה