טמפ גופ מאד נמוכה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

31/12/2008 | 08:01 | מאת: איסמן

נערה בת 14 עם טמפ של 34 מעלות .מתלוננת שיש לה "חום"כבר פעם שניה החודש.מה עושים?האם יש לכך קשר לאי שתיה מספקת?

טמפרטורה של הגוף 34 היא תת חום -טמפרטורה נמוכה.... לפעמים יש למדוד מספר פעמים או להחליף מד חום .באם הטמפרטורה לא תעלה יש לקחת בחשבון מדידה עם פה פתוח או בעיה טכנית מסויימת .במצב כזה יש מקום למדוד חום דרך בפי הטבעת .באם החום תקין אנחנו שקטים ואם לא יש לפנות מיידית לאיבחון דחוף בחדר המיון הקרוב...... ניתן בכל שלב להתייעץ עם רופא המשפחה .

מנהלי פורום רפואה דחופה