בעיה מאד מאד מוזרה בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/06/2007 | 16:27 | מאת: אלכס

אני מרגיש כמו "מכות חשמל" קטנות אצבעות,ידים,רגלים ואז אותו המקום פשוט זז(מתכווץ) בלי רצוני. לפעמים זה גם כולל תחושה מוזרה בראש. זה היתחיל בתאריך 3.6.07 שסמתי את הייד על שולחן הרגשתי שהייד קצת מתוחה ואז הבוען לפעמים זז (היתכווץ)... אני בן 17. יש לי הרגשה שאני חולה במשהו לא טובץ...):

08/06/2007 | 18:24 | מאת: אלכס

יש אפשרות שזה נוצר עקב חוסר בשעות שינה או עקב לחץ בלימודים?

אם אכן קיימת תחושת התכווצות בידיים וברגליים או אכן מתכווצות ,יש מקום לבצע בדיקת דם מקיפה כולל ערכי סידן בדם .במקביל יש מקום להבדק על ידי רופא מטפל להערכת מצב .

מנהלי פורום רפואה דחופה