לחצים באיזור מפתח הלב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/10/2008 | 17:57 | מאת: לי

שלום יש לי כבר 3 ימים לחצים במפתח הלב\ באמצע החזה. אני סובלת מעודף משקל של כ25 קילו. אני בת 33. יכול להיות שזה קשור?

02/11/2008 | 03:26 | מאת: מירל

לי , לכאבים ולחצים בבית החזה יכולים להיות הרבה סיבות וגורמים אל תיעלבי אבל ווירטואלית קשה לאבחן :-) חבל שאת מחכה וסובלת כבר 3 ימים כל כאב חדש לא מוכר לוחץ בבית החזה עדיף לבדוק עוד באותו היום ולא להמתין הרבה זמן עם השערות אולי כאב ולחץ יכול להיות החל מסיבות קרדיאליות הכוונה לבביות ועד תופעה יותר פשוטה אך מעיקה של חומציות יתר בקיבה שתגרום לאי נוחות בבית החזה בגלל החזר חומצה לאורך הוושט אז למה לשבת ולחשוש עם כל מיני תסריטים מה אולי? לכי תיבדקי אם יש בעיה תמיד טוב לטפל תרגישי טוב ויום דבש שיהיה לך מירל

יש להתיחס למרות הגיל הצעיר . יש לבצע א.ק.ג ומעקב בהתאם ............... השלב השיני ירידה במשקל...............

מנהלי פורום רפואה דחופה