צמרמורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/10/2008 | 00:37 | מאת: ישראלי בחול

שלום רב, בלילה האחרון בעלי (45) החל בשעה 5 לפנות בוקר לקבל צמרורות קשות, ללא חום. הצמרמורות המשיכו כמחצית השעה לערך. באופן כללי בעלי טיפוס בריא ולא סובל ממחלות שהן. היסטוריה גנטית אב שנפטר מהתקפ לב בגיל 67. מה זה אומר מבחינה רפואית צמרמורות? אגב- במשך היום הסתובבנו בחוץ והטמפרטורה היתה יחסית נמוכה עם רוחות קרות. האם יש קשר בין הדברים? היום הוא בסדר למעט כאבי ראש כעת. האם יש מקום לדאגה וצורך לראות רופא? תודה מראש על התשובה.

יש להבדק במסגרת קופת חולים .צמרמורת יכולה להקדים את הופעת או עליית החום ...

28/11/2008 | 16:59 | מאת: אושרת

שלום יש לי כבר המון זמן צמרמורות בטבור אני סובלת מזה המון ואף רופא לא יודע להסביר לי את התופעה רובם אמרו לי שזו תופעה פסיכולוגית אינני יודעת למי לפנות אשמח לקבל מידע או לקביעת פגישה תודה אושרת

מנהלי פורום רפואה דחופה