קרציה מהכלב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/09/2008 | 15:51 | מאת: rhb

לפני כמה שעות ראיתי עליי משהו שאני כמעט בטוחה שהוא קרציה, בצבע חום, לא ממש גדולה. לפני כן שיחקתי עם הכלב של השכנים בבית וכנראה שזה ממנו. הקרציה הייתה עליי לבערך 2-3 שניות והעפתי אותה. אני בפניקה נוראית. תוך כמה זמן אמורים להופיע התסמינים של קדחת הבהרות? אם אני אבדק עכשיו, ימצאו אם היא הדביקה אותי במחלה או לא?

מוקדם מאד . חיטוי המקום הוא פעולה חשובה . יש לעקוב 7-10 ימים .באם יתפתח חום או תפרחת יש לגשת לרופא המטפל להערכה ראשונית .

מנהלי פורום רפואה דחופה