הפלה-דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/09/2008 | 20:40 | מאת: הריונית

אני בשבוע 5 פלוס 2. בגלל הריון בסיכון גבוה מאוד לי ולעובר הומלץ לי היום ע"י רופא הנשים שלי לבצע הפלה. קראתי שיש כדור בשם RU486 מיפפריסטין Mifepristone, שניתן לעשות איתו הפלה עד לשבוע ה-6 ללא התערבות כירורגית. אם כך,מדוע הרופא שלי ביקש שאתקשר לבית החולים קבוע תור לועדה להפסקת הריון (הוא אמר שברור שבמקרה שלי יאשרו לי את ההפלה). האם לקיחת הכדור מסוכנת?האם חייבים מירשם רופא? אני ממש בלחץ ומעדיפה הפלה כזאת על התערבות כירורגית.

חייבת להתיעץ עם רופא הנשים שלך ולהסביר אם כן או לא גלולה ..... בהצלחה

מנהלי פורום רפואה דחופה