דם בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/06/2007 | 18:42 | מאת: בטי

התחילו לי צריבות לפני יום במתן השתן, היום היה לי מספר פעמים דימום לאחר התלת השתן וכאבים חזקים. מעוניינת לדעת אם הדימום סימן של בעיה בכליות או כנראה מדלקת בדרכי השתן מאוד בלחץ תודה על תשומת הלב

לא הזכרת גילך .תכיפות במתן שתן ושתן דמי לסירוגין בבחורה צעירה שלא נמצאת בתקופת מחזור,יכול להעיד על דלקת בדרכי השתן אך קיימות גם מחלות אחרות . במידה ומתפתח חום או כאבים מעל המותניים יש מקום להתייעץ עם הרופא המטפל .

מנהלי פורום רפואה דחופה