תופעת חום שנמשך יומיים והזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/06/2007 | 12:07 | מאת: אהרון

ברצוני לברר לגבי בחור בן 26 שכבר יומיים סובל מחום שנמשך והזעת יתר. במקביל הבוקר התחילו להופיע נקודות אדומות בחלקי הגוף כולל בפנים ובראש. ברצוני לציין כי אתמול ביקר בקופ"ח וקיבל יום מחלה אחד והנחייה לשתות אקמול . יחד עם זאת חשוב לציין כי בילדותו לא קיבל עבעבועות רוח,האם זה סימנים למחלה זו? בבקשה תגובתך.

מחלת חום ופריחה בבחור צעיר .יתכן שמדובר במחלה וירלית . יש מקום לפנות לרופא מטפל לצורך איבחון ושקילת ביצוע ס.דם .

מנהלי פורום רפואה דחופה