פפולות זעירות מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/08/2008 | 11:40 | מאת: רוני

שלום, בת 32, בריאה. למעלה מחודש יש לי בליטות קטנות מאד ולבנות מתחת ללשון. רופא המשפחה נתן לי דקטרין אורל ג'ל אך זה לא הועיל. יש לי כ10 נגעים כאלה ללא כל תחושה. היום הייתי אצל רופאת עור והיא הפנתה אותי לפה ולסת- ולא ידעה להגיד לי במדויק מה זה-. במכתב ההפניה היא רשמה: : "מתחת ללשון נגעים זעירים דיסקרטים בצורת פפולות זעירות בגוון הרירית, כ10 נגעים ללא ממצא דומה ביתר הרירית או בלוע". כמו כן, היא אמרה שזה לא נראה לי זיהומי או פטרייתי ושזה לא נראה לי כמו משהו ממאיר. התור שלי בפה ולסת הוא רק ב18-9 ואני חוששת מזמן ההמתנה הזה. ברצוני לשאול מה זה יכול להיות? כמו מה זה נשמע? תוך כמה זמן זה אמור להיעלם? והאם זמן ההמתנה בינתיים מסכן אותי? אודה מאד לתשובה מהירה.

יש להמשיך בירור במסגרת קופת חולים .יש להמתין לחוות דעת של כירורג פה ולסת . בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה