אפילפסיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/08/2008 | 14:11 | מאת: ראויה

אחותי נכה בת 10 שנים פגיעת מוח (מיקרוצופיליה) , לפני חודש התגלה שהיא סובלת מאפליפסיה וזה הפעם הראשונה שהיה לה התקף , אושפזה בבית חולים נרשם לה דיגרטול 7 ס"מק בוקר ו7 ס"מק בערב. היום היה לה הפרכוס הראשון מאז שהשתחררה מבית חולים לפני חודש .. הפרכוס היה קל רק ביד ימין למרות שקיבלה את המנה היומית שלה .. מה אני אמורה לעשות בזמן שהיא מפרכסת?? תודה .

יש לעקוב אחרי רמת טיגריטול בדם . יש לקבל הנחיות ברורת מרופא המשפחה.

מנהלי פורום רפואה דחופה