חום יותר משבוע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/08/2008 | 21:52 | מאת: דני

שלום רב בן 32, הנני סובל מחום 38-39 מזה שבוע בבדיקות דם ושתן שערכתי, נאמר לי שמדובר ככל הנראה בזיהום ויראלי ושעלי פשוט לנוח ולשתות הרבה מים. נמצאו ערכים גבוהים של ESR- 61 , וערכים נמוכים מעט של לימפוציטים 0.95, 16 האם זה הגיוני חום של שבוע מוירוס? מה עלי לעשות? רוב תודות דניאל

שלום רב! מחלה זיהומית וירלית בהחלט יכולה להימשך מספר שבועות. יש להמשיך במעקב אצל רופא המטפל ולשקול ביצוע בדיקות דם נוספות או בדיקות הדמייה בהתאם לתלונותיך. החלמה מהירה!

מנהלי פורום רפואה דחופה