סחרחורות ונפילות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

11/08/2008 | 18:39 | מאת: איקה

שלום , בשנה אחרונה היו לי מספר אירועי סחרחורות ונפילות כאשר הייתי בתנועה (תירגול פיזי , הליכה ). בשלושה שבועות אחרונים אירועים אלה נעשו תכופים יותר כולל עילפון למספר שניות . היום נפלתי בחציית כביש וזה מתחיל להפחיד. יש לי מחסור בויטמין B12 מקבלת זריקה יומית וכדורים משך שמונה ימים. הייתי באישפוז ועברתי בדיקת אקו לב (תקין ) הולטר (אין עדיין תשובה ) וEEG (מחכה לתשובה) . רופא קופח שלח אותי לפני שבוע שוב למיון ולא הלכתי רוצה לעשות את הבירור בקהילה אלא שהברור בקהילה ניראה מסורבל ולא נותן תשובות מיידיות. השאלה האם המצב הזה מצדיק לפנות למיון ולאפשרות אישפוז על סיכוניו(חיידקים למיניהם )? וכן אילו בדיקות נוספות ממולץ לעבור ?

שלום רב! עד כאן עברת בדיקות מקיפות אך תוצאות של חלקם טרם נתקבלו. לאחר קבלת תוצאות הבדיקות מומלץ להיות במעקב במרפאת סחרחורת-עלפון . ניתן להגיע לשם דרך נוירולוג של קופהייח-רופא המטפל. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה