עקיצת נמלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/08/2008 | 22:51 | מאת: זהבית

עקצה אותי נמלה קטנה שחורה ביד. המקום מתנפח לי אדום וחם וכואב. האם זה יעבור או שאני צריכה טיפול עבור זה?

זו תגובה מקומית לעקיצות בכלל . קירור מקומי ומשחת פניסטיל יכולה לעזור . באם זה יתנפח יותר יש מקום לפנות לרופא מטפל .

שלום רב! הינך זקוקה לטיפול בFENISTIL-GEL מקומית ומעקב אצל רופא המטפל. בתודה.

01/06/2011 | 20:32 | מאת: עינת

ודווקא חומה.. האיזור ניראה כאילו הוא עם מוגלה ומביב הוא אדום נפוח ומסביב גם מלא נקודות אדומות.. זה מגרד ושורף בטירוף.. איך יודעים אם זה מצב נורמלי או לא???

17/07/2017 | 19:41 | מאת: אנונימי

גם אותי עקצה הייתה לבנה ואז אדומה

מנהלי פורום רפואה דחופה