אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

20/07/2008 | 21:33 | מאת: עדן

יש לי אלרגיה לשומשום ואני טסה מחר לאיזור בו השפה האנגלית לא מדוברת כמעט, כך שעניין זה יקשה עליי להסביר כי אני אלרגית ומבקשת לא להגיש לי מנות עם שומשום. אם אני נחשפת לשומשום הפנים שלי מתנפחים ולעיתים אף אני סובלת מקוצר נשימה. האם עליי להצטייד במזרק/כדורים כולשהם במקרה של התקף אלרגיה? מה היית ממליץ לעשות?

הייתי נזהר ממאכלים שמכילים שומשום . במקביל הייתי לוקח כדורים מסוג אנטיהיסטמין . על כל צרה שלא תהיה יש מקום לפנות לבית החולים הקרוב .

מנהלי פורום רפואה דחופה