סחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/05/2008 | 23:01 | מאת: איציק

הנני סובל מסחרחורות וכאבי ראש מזה כ-8 שנים ,הייתי בהרבה בדיקות כולל CT וכל מה שקשור בראש כולל זרימת דם וחשמל במח אך לא נמצא דבר,יש לי כולסטרול קצת גבוה TSH שעולה ויורד אך האינדוקרינולוג מוסר כי זה לא שייך לסחרחורות ,יחד עם זאת אני הפסקתי לעשן לפני שנה וחצי,אני עושה המון ספורט משמעותי אך הסחרחורות מפריעות לי בריכוז ולפעמים אני מרגיש בסירה ,בשנה האחרונה נרדמים לי כל מיני חלקים בגוף מידי פעם כולל רגל יד כל פעם במקום אחר ואף תחושת נימול בראש ,אך גרוע מכך בעיה בעיניים החלה שהעניים אינם זזות במקביל למרות שאני רואה טוב ולא כפול אך קשה להתמקד בזוג עיניים שמולי וכך לאחרים שמדברים איתי ,הייתי אצל נוירולוג וכל הבדיקות היו בסדר אולם נראה לי כי מנסים להתחמק מבדיקת MRI שעשויה לשפוך אור ,נא עצתכם בנושא,הדבר משפיע על רמת החיים באופן משמעותי ביותר

שלום רב! במצב של סחרחורת כרונית ניתן להגיע למרפאת סחרחורת דרך נירולוג של קופהייח. החלמה מהירה.

מנהלי פורום רפואה דחופה