התעלפויות חוזרות בתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/05/2008 | 11:13 | מאת: אירית

שלום רב! מזה 3 שנים אני סובלת מהתעלפויות חוזרות בתדירות גבוהה. האבחנה שניתנה לי זה נפילות לחץ דם ואני מטופלת בגוטרון אך הטיפול לא עוזר לי. לפני כחודש התגייסתי לצבא. בתקופת הטירונות התעלפתי כ-15 פעמים ובאחת מהן קיבלתי מכה חזקה בראש והיה לי זעזוע מוח. אני חשה כל הזמן עייפות, אני מתקשה לעמוד הרבה זמן, כל פעילות קטנה מעייפת אותי וגורמת לי לסחרחורות. נבדקתי על ידי רופאים ואומרים שאין מה לעשות זו תכונה של הגוף. חלק מהאנשים חושבים שזו סתם התפנקות אך אני לא מסוגלת לבצע אפילו את המטלות היומיומיות הקלות ביותר. אחרי שינה אני קמה עייפה וחלשה, לא משנה כמה שעות ישנתי. בכל מקום נדבק אליי הכינוי של "המתעלפת הסדרתית" ואותי זה לא מצחיק כלל. אני פוחדת ללכת לבד שמא אפול ואקבל מכה חזקה ומסוכנת. איני יודעת כיצד לעבור את השירות הצבאי. אולי אתם תוכלו לעזור לי? עכשיו בשירות הסדיר שלי עוד יותר קשה לי. א

שלום רב! הסיפור שלך הוא מורכב ולכן דורש בירור ומעקב במרפאה צבאית מתאימה. יש לשתות יותר נוזלים ולהיתיעץ עם פסיכולוג. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה