ריאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/04/2008 | 21:24 | מאת: יוסי

עקב חשש לדלקת ריאות (חום גבוה מלווה בחום)עשיתי צילום ריאות "צל הלב תקין בגודלו ובצורתו,אוורור יתר בריאות,לא הודגם תהליך פלוירופרנכימטי" ברצוני לציין שלפני כמה חודשים הצילום ריאות הראה על אוורור תקין וכן גם הקודם שלו מלפני כמה שנים מה המשמעות של הממצאים,והאוורור יתר?זה מסוכן לפי מה שקראתי באתרים

אוורור יתר הכוונה שקיימת כליאת אויר בריאות -ניפוח יתר . השאלה אם אתה סובל מאסטמה...מעשן .......... כדאי להתיעץ עם רופא משפחה\ריאות .

מנהלי פורום רפואה דחופה