שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/04/2008 | 20:30 | מאת: מיכל

לפני 3 ימים הייתי מעורבת בתאונה וקיבלתי מכה ושטף דם קטן מעל הגבה והעין השמאלית, אני סובלת מכאבי ראש חזקים גם בצידו האחורי של הראש באותו הצד וגם בשרירי הלסת במידה ואני אוכלת. בבדיקה מאוד שיטחית שערכו לי בבי"ח קבעו שהכל תקין. האם אני יכולה להיות רגועה על סמך זה? האם כאבי ראש חזקים גם לאחר 3 ימים מהתאונה הם תופעה נפוצה? אם לא הקאתי זה סימן שאין לי דימום או זעזוע מוח? אודה על תשובתכם הדחופה....

כאבי ראש לאחר חבלה מחייבים התיחסות . כדאי להתיעץ עם רופא משפחה\נוירולוג .

מנהלי פורום רפואה דחופה