נשירה פתאומית ונקודתית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/05/2007 | 21:38 | מאת: לילך

שלום! אבי בן 65. לפני כ3-4 שבועות גילה פתאום שבאזור העורף יש התקרחות מלאה בקוטר של 6-7 ס"מ . לפני כמה ימים ירגיש ששעיר קצת צמח, אך במקביל גיליתי היום שבאיזור שמעל האוזניים יש עוד 2-3 קרחות נקודתיות שהופיעו שעוד לפני כמה ימים לא היו. זה קרה באופן פתאומי ונקודתי. ברצוני לדעת מה יכולות להיות הסיבות למצב זה. תודה מראש.

כדאי לעשות בדיקות דם מקיפות כולל תפקוי כבד , כליה, ותפקודי בלוטת התריס, וויטמינים כגון ברזל, ויטמין B12, חומצה פולית, ולהתייעץ עם רופא עור. יש לזכור שבמקרים רבים התופעה חולפת ללא טיפול ספציפי. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואה דחופה