התיעצות חשובה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/03/2008 | 15:42 | מאת: ***אסף***

שלום רב לפני חודש נפלה על מן חתיכת בטון מגובה רב אשר חתכה לי את הראש,אבדתי דם ופוניתי באמבולנס הזדקקתי לתפרים,ct תקין.חזרתי למיון אחרי כמה ימים עם חום והסתבר שתפרו אותי כשיש לכלוך וחתיכות מהבטון עדיין בראשי,פתחו לי כמה תפרים ושחררו אותי לביתי על מנת שיתנקה מעצמו וינזול החוצה הלכלוך.החתך אכן נסגר לי,אבל הצלקת מאוד כואבת ודוקרת במקומות מסוימים,כמו כן כאבי ראש עזים.למי אני צריך לפנות, לנוירולוג,נוירוכירורג או אם יש עצה אחרת,אשמח לקבל גם השערה לגבי הכאב של הצלקת,תודה מראש

עברה בייקת סיטי מח שהיתה תקינה .חזרת עם זיהום . כעת קיימות שתי בעיות האחת כאבי ראש והשנייה כאבים באיזור הצלקת . מומלץ להפנותך לנוירולוג וכירורג .....

מנהלי פורום רפואה דחופה