dr

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/02/2008 | 16:03 | מאת: אבי

בס"ד שלום רב מה ההבדל למשל בין שני סוגי תרופות להשראת שינה ,שעל הקופסא של האחת רשום מ"ג 0.250 ועל הקופסא של השנייה רשום 10 מ"ג (בונדרומין לעומת זודורם)? האם הכוונה שפר כדור מכל סוג תרופה חזק יותר מהשני ? כלומרה- 10 על ה0.250 במקרה הזה ואז זודורם בהכרח יותר חזק מבונדרומין? תודה רבה

אם אנחנו מדברים על אותה תרופה ,קיים שוני במינון והמינון הגבוה הוא היותר חזק. אבל שתי תרופות שונות ,המינון שונה אי אפקר לעשות השוואה במינון ............

מנהלי פורום רפואה דחופה