לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/02/2008 | 10:18 | מאת: רעות דחוף ביותר

שלום רב רציתי לדעת מה המשמעות של המילה LAPROSCOPIC OVARIAN HEMOSTASIS APPENDECTOMY OVARIAN DIAGNOST PROCS OVARIAN CYST NEC\NOS מה המשמעות :הושאר צרגיצ'ל? וכן בוצע המוסטזיס קפדנית של השחלה מה המשמעות תוספתן ניראה היפראמי ? אשמח לקבל הסבר למונחים הנ"ל תודה ויום טוב

המילה לפרוסקופית המשמעותית ללא פתיחת בטון והניתוח בוצע דרך מכשיר מיוחד המוחדר דרך פתחים בעור .הימוסטזיס הכוונה עצירצ דימום .היפרמי הכוונה גדוש ומלא דם .

מנהלי פורום רפואה דחופה