כאבים בשכם-כתף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/02/2008 | 22:28 | מאת: שי

בן 33 סובל כבר כשבוע מכאבים בשכם שמאל,המקרינים לכתף ולגב, רופאת משפחה נתנה כדורי "סלקוקס" ומשחה למריחה, לא זוכר את שמה (מקבילה לוולטרן")ושום דבר לא עוזר, כאבים חזקים מאוד(!!) שמקשים על התפקוד, לקח פעם אחת אלגוליזין לכאב, וגם לא עזר, מה זה יכול להיות?! דלקת כלשהי? מה ניתן לעשות באופן מיידי להקלה על הכאבים עד שיגיע לאורטופד לבדיקה מקיפה?

כאבים בכתף אפילו בגיל צעיר ,יש לבצע א.ק.ג וצילום חזה/צילום כתף . מעבר לזה יש לקחת כדורים להרגעת הכאב ובמקביל אם הכל תקין לפנות לאורטופד

מנהלי פורום רפואה דחופה