דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/02/2008 | 14:41 | מאת: שואלת

בעלי (55) חטף דלקת ריאות, החום הגבוה היה שבוע ימים. אושפז בבית חולים. שחררו אותו לאחר ירידת החום. הוא קיבל כדור שנקרא: מגקסין פעם ביום 400 מ"ג. במכתב שחרור ראית שכתוב: ירדה משמעותית, בברזל, נתרן, המוגלובין, תפקודי כבד גבוהים. האם דלקת ריאות משבשת את הערכים של הבדיקות? מדוע הוא מרגיש חולשה אדירה, תיאבון ירוד, ירידה דרסטית במשקל, כמה זמן אמורים להרגיש חולשה אדירה, זה כבר שבוע ימים שגילו שהוא עם דלקת, והאם דלקת ריאות גורמת לחוסר ברזל ודם? תודה רבה.

דלקת ריאות יכולה לגרום למספר הפרעות . הפרעות בבדיקות דם וחוסר תאבון . יש לפנות לרופא מטפל לצורך ביקורת והחלטה על בירור ומעקב .

08/02/2009 | 13:11 | מאת: קרן בן חמו

אדוני הרופא למה אתה לא עונה לגברת לגבי מגקסין! גם אני אושפזתי בעברי וקיבלתי את אותו הכדור אני היןם בת 29 קיבלתי אותו בגיל 24 חוץ מלעשות רע הוא לא עשה כלום!!!!!!!!! אנא הגב לגבי כדור זה!!!!!!!!1

08/02/2009 | 13:49 | מאת: קרן בן חמו

אדוני הרופא למה אתה לא עונה לגברת לגבי מגקסין! גם אני אושפזתי בעברי וקיבלתי את אותו הכדור אני היןם בת 29 קיבלתי אותו בגיל 24 חוץ מלעשות רע הוא לא עשה כלום!!!!!!!!! אנא הגב לגבי כדור זה!!!!!!!!1

מנהלי פורום רפואה דחופה