סחרחורות ובחילות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/01/2008 | 09:55 | מאת: לי

מזה תקופה אני סובלת מהתקפי סחרחורות שנמשכות מס' שניות ונעלמות. אתמול תוך כדי ישיבה הרגשתי סחרחורת קשה וכמעט התעלפתי.. הרגשתי צפצוף פתאומי באוזן בחילות קשות, הקאתי מספר פעמים והסחרחורות לוו בהרשגת נימול במיוחד בכפות הידיים. מצב זה נמשך למעלה מ- 3 שעות אז הרגשתי שיפור במצב אם כי אני עדיין מרגישה בקצת בחילות. לציין שאני סובלת בד"כ ממיגרנות המלוות בטשטוש ראיה, בחילות וכאב ראש חזק. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

לסחרחורת סיבות רבות .יש מקום להבדק על ידי רופא נוירולוג למרות שאת סובלת ממיגרנה קיימת היום מרפאה לסחרחורת . בכל זאת יתכן ומדובר במחלה וירלית חולפת ..

מנהלי פורום רפואה דחופה