כתמים אדמדמים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/01/2008 | 14:45 | מאת: miki

אני בגיל 52 ומשתדל לבצע פעילות גופנית לפחות חמש פעמים בשבוע בממוצע של 7 עד 8 קילומטר בכל פעילות ושאלתי היא לאחר סיום הפעילות ומנוחה יש לי כתמים אדומים על חלקי הגוף כמו על הבטן חזה ולאחרונה אף ברגלים לא כתמי שפשוף הכתמים הנ"ל עוברים כעבור שעתיים מאז סיום הפעילות מה זה יכול להיות ,ושאלתי השניה האם כדורים שאני נוטל כגון קרטיה 100, ונורמיטן 100 מ וסימוביל יכולים לגרום לתחושת קור מרובה עד כאב למרות שחום הגוף נע בסביבות 36.5 מעלות .מצטער על השאלה הארוכה.

יתכן שמדובר בגירויים חיצוניים .קיימת פיזיקל אורטיקריה והכתמים נעלמים אחרי תקופה קצרה . בגלל הסימוביל הייתי מבצע בדיקת ס.פ.ק -פגיעה שרירית יכולה להגרם מסטטינים .

מנהלי פורום רפואה דחופה