דפיקות לב מהירות וסחרחורת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/04/2007 | 13:54 | מאת: יעל

שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי, בת 26, בריאה בדרך כלל כבר שבוע שאני סובלת מתחושה של דפיקות לב מהירות וכאב ראש וסחרחורת שמלווה להם. זה לא קבוע, כלומר יש זמנים שזה לא קיים, אבל רב הזמן זה קיים. תחושה נוראית ומטרידה. אני סובלת מצניחת מסתם קלה בלב. האם זה קשור? כמו כן, סובלת מחרדות. האם זה יכול להיות סימפטום של חרדה? אשמח לקבל כיוון ולא רק שתגידו לי ללכת לרופא המשפחה- היות ורופא המשפחה שלי כבר חושב שאני היפוכונדרית ולא הכי שמח כשאני באה :-) התחושה היא של דופק חזק מאוד, כאבי ראש , חולשה כזאת- אני מודאגת ואשמח לעצה. תודה רבה

בצניחת מסתם מיטרלי יכולה להיות טכיקרדיה על חדרית שמתבטא לסירוגין בדפיקות לב .למרות שאת שרויה בלחץ .ברפואה הולכים מהכבד לקל ,כלומר שוללים ממצאים אורגניים ומגיעים למסקנה שזה לחץ נפשי . יש מקום לבצע תיפקוד בלוטת מגן ,אקודופלר לב,הולטר לב ..

מנהלי פורום רפואה דחופה