תופעה מדאיגה???

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/10/2007 | 20:40 | מאת: מיכל

אני בת 30 ובחודש האחרון אני סובלת מכאבי ראש חזקים (בחלקו האחורי של הראש). אם אני שוכבת על 2 כריות לראות טלוויזיה- אני נתקפת בכאבים חזקים ומעדיפה לישון. בנוסף יש לי מדי פעם הפרעות של טשטוש ראיה (לא טשטוש מוחלט- אם אני מדברת עם מישהו אני יכולה לא לראות את תווי פניו בבירור). אין לי משקפיים אבל בבדיקת ראיה אצל אופטיקאי נאמר לי שאני צריכה לעשות משקפיים (3/4 בעין אחת ובשניה 1/2). מדי פעם יש לי גם בחילות...אבל אני לא מקיאה. האם הדבר מדאיג? האם התופעות האלו יכולות להעיד על גידול בראש? מהם הסימפטומים להימצאות גידול בראש? אודה לך על תשובתך המהירה כי אני מאוד מודאגת...

תלונה על כאבי ראש מזה חודש .במיוחד באיזור אוקסיפיטלי(אחורי). תוכנית לבירור בדיקה ראשונית אצל רופא מטפל. הפנייה לנוירולוג ושקילת ביצוע CT מח אם קיים צורך לכך .ביצוע בדיקת דם מקיפה כולל ש.דם . מדידת לחץ דם ומעקב אחרי ערכי לחץ דם . בשלב זה נטילת נוגדי כאב .

מנהלי פורום רפואה דחופה