רפיון שרירים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/01/2014 | 14:12 | מאת: אדווה

היי מקווה שאני בפורום הנכון, לא כ"כ מצאתי לאן מתאים. אני משתעלת כבר כמה שבועות שיעול קשה עם ליחה, השבוע לפנות בוקר התעוררתי מהתקף שיעול קשה ביותר,שבמהלכו התחילה תחושת עקצוץ ושריפה בפנים, ממש הרגשתי קוצים בוערים בפנים. נגעתי בעור והוא היה רך מאוד ורדק, תחושה מוזרה. הלכתי למראה וראיתי שהפנים פשוט צנחו, נראיתי מבוגרת, הסנטר ממש נפל וגם הלחיים, כאילו השרירים הפסיקו ל\"להחזיק" את הפנים. שטפתי במים קרים את הפנים וזה עבר אחריי רבע שעה בערך. אני בת 37, 4 ילדים, לידות רגילות, מעשנת חצי קופסא ליום, בריאה בד"ר, לא נוטלת תרופות. מה זה היה?? שיעול יכול לגרום לתופעה כזו?

קיים אולי קשר מסוים ביןהשיעול המאומץ ותחושת העיקצוץ והשריפה בפנים . אם הכל חלף זה טוב .

מנהלי פורום רפואה דחופה